Informationsträff via Teams

Nu kör vi digitala informationsträffar för dig som är nyfiken på våra utbildningar och vill veta mer. Perfekt för dig som funderar på att bli elektriker.

Vi berättar om hur distansutbildningarna är uppbyggda och hur distansstudier fungerar hos oss. Du kommer att få veta allt om de olika utbildningarna till elektrikeryrket och vad som ingår i de olika yrkesrollerna. Du kanske undrar vad skillnaden är mellan Distributionselektriker och Industrielektriker?

Våra distansutbildningar är attraktiva och vi har studeranden från hela landet, från Skåne i söder till Lappland i norr. Så med andra ord så spelar det ingen roll var du bor om du vill studera och bli elektriker. Vi berättar allt om hur du ansöker och när du kan starta.

De här digitala träffarna kommer att innehålla massor av nyttig information och du får tid att ställa alla dina frågor. Du behöver inte registrera något konto utan kan ansluta som gäst. Du kan skriva dina frågor i chatten och du behöver inte ha din kamera på.

Koppla upp dig och ta del av informationen oavsett var du befinner dig. Ingen föranmälan krävs, det enda du behöver göra är att klicka på länken nedan.

Tips: Klicka på Facebookeventet så får du en påminnelse när det är dags!

Nästa tillfälle: klockan 17:00, torsdag 3 februari 2022

Länk till Microsoft teams

Facebookeventet: Elektrikerutbildning – informationsträff online (facebook.com)

Microsoft Teams