Om vår elektrikerutbildning

Industrielektriker

Industrielektriker kallas ibland automationstekniker eller instrumenttekniker. En industrielektriker arbetar med styr- och reglerteknik inom industri. Just nu finns ett stort behov av den här kompetensen på arbetsmarknaden, det innebär såklart goda möjligheter för dig att få jobb efter utbildningen.

Läs mer om utbildningen Industrielektriker

Ansökningsblankett: Industrielektriker

Installationselektriker

En installationselektriker drar in ledningar och installerar elektrisk utrustning i bostäder, kontor, affärer och industrier.

Läs mer om utbildningen Installationselektriker

Ansökningsblankett: Installationselektriker

Automationstekniker

Du kan även läsa till automationstekniker hos oss. Som automationstekniker arbetar du med installation, driftsättning och att utföra service och underhåll på den ofta avancerade utrustningen inom svensk industri.

Läs mer om utbildningen Automationstekniker

Ansökningsblankett: Automationstekniker

Begränsad auktorisation B

Vi har också en utbildning i Begränsad auktorisation B (tidigare Begränsad behörighet BB1). Som reparatör eller installatör av olika utrustningar har du behov av den teoretiska och praktiska kompetensen som lärs ut i Begränsad Behörighet B.

Läs mer om utbildningen Begränsad auktorisation B

Ansökningsblankett: Begränsad behörighet B

Larm- och Säkerhetstekniker, Grundutbildning

En utbildning för dig som vill arbeta som larm och säkerhetstekniker i till exempel ett elteknikföretag där huvudsysselsättningen oftast är installationer av olika slag.

Läs mer om utbildningen Larm och Säkerhetstekniker, Grundutbildning

Ansökningsblankett: Larm- och säkerhetstekniker, grund

Larm och Säkerhetstekniker, Spetsutbildning

Du kan även läsa Larm och Säkerhetstekniker, spetsutbildning. Påbyggnadsutbildningen till Larm- och säkerhetstekniker ger fördjupade kunskaper inom inbrottslarm, brandlarm, passage- och övervakningssystem.

Läs mer om utbildningen Larm och Säkerhetstekniker, Spetsutbildning

Ansökningsblankett: Larm- och säkerhetstekniker, spets