Om vår elektrikerutbildning

Installationselektriker

En installationselektriker drar in ledningar och installerar elektrisk utrustning i bostäder, kontor, affärer och industrier.

Läs mer om utbildningen Installationselektriker

Ansökningsblankett: Installationselektriker

Industrielektriker

Industrielektriker kallas ibland automationstekniker eller instrumenttekniker. En industrielektriker arbetar med styr- och reglerteknik inom industri. Just nu finns ett stort behov av den här kompetensen på arbetsmarknaden, det innebär såklart goda möjligheter för dig att få jobb efter utbildningen.

Läs mer om utbildningen Industrielektriker

Ansökningsblankett: Industrielektriker

Larm- och Säkerhetselektriker

En utbildning för dig som vill arbeta som Larm- och säkerhetselektriker i till exempel ett elteknikföretag där huvudsysselsättningen oftast är installationer av olika slag.

Läs mer om utbildningen Larm- och Säkerhetselektriker

Ansökningsblankett: Larm- och säkerhetselektriker

Automationstekniker

Du kan även läsa till automationstekniker hos oss. Som automationstekniker arbetar du med installation, driftsättning och att utföra service och underhåll på den ofta avancerade utrustningen inom svensk industri.

Läs mer om utbildningen Automationstekniker

Ansökningsblankett: Automationstekniker

Distributionselektriker

Som distributionselektriker är det ditt uppdrag att se till att elektriciteten som alstras vid kraftverken når fram till sina kunder. En distributionselektriker arbetar med nybyggnation, reparation och underhåll av de elnät som försörjer samhället med elektricitet.

Läs mer om utbildningen Distributionselektriker

Ansökningsblankett: Distributionselektriker