Ansök privat eller genom företag

Jag vill investera i mig själv

Vi vet att det är ett stort beslut och du har säkert många funderingar. Vi kommer inte kunna svara på allt utan vi erbjuder dig att komma och testa första kursen, Mekatronik 100 poäng, för 1 000 kr exklusive kostnader för kurslitteratur, logi och boende. Kursen Mekatronik avslutas med en uppsamlingsträff i Sundsvall måndag – torsdag. Efter testkursen tar du ett aktivt beslut och vi upprättar en individuell studieplan utifrån dina förutsättningar. Du köper 200 kurspoäng i taget för 10 900 kr, du kan börja när du vill, läser i din egen takt och hitta din väg till målet.

Att läsa en elektrikerutbildning på distans ger dig möjlighet att anpassa studierna efter den takt som passar dig. Du kan läsa på heltid eller deltid och du kan jobba samtidigt. Normal studietid för dig som jobbar heltid är ca 18 – 24 månader och du behöver lägga 15 – 20 timmar i veckan på dina studier.

Med ett personligt engagemang och hög utbildningskvalitet jobbar vi tillsammans med dig för att du ska nå dina mål. Våra duktiga och erfarna lärare hjälper dig att lyckas.

Ta ut din examen när du läst 1 500 poäng. Den totala kostnaden är 82 500 kr, eller 77 300 kr om du bestämmer dig inom 14 dagar efter den avslutade prova-på-kursen.

Välj mellan våra fem olika inriktningar: Installation, Distribution, Industri, Automation eller Larm och säkerhet.

Anmälningsblanketten med erbjudandet om reducerat pris på den första kursen hittar du här (öppnas i flik). Fyll i den digitalt och maila till elskola@teknikutbildarna.se.

 

Jag vill ansöka och företaget betalar för mig

Vill ni utveckla den personal ni redan har? Vill ni ge dem möjligheten att växa in i en ny roll på företaget eller har ni hittat en person med rätt inställning men som saknar rätt utbildning? Då kan ni investera i elektrikerutbildning. Ansök genom att använda våra digitala ansökningsblanketter och mailar den till elskola@teknikutbildarna.se

En elektrikerutbildning är en stor och viktig investering i framtiden för både företag och deltagare, därför erbjuder vi alla att testa första kursen Mekatronik 100 poäng för 1 000 kr plus moms, exklusive kostnader för kurslitteratur, logi och boende. Kursen Mekatronik avslutas med en labbvecka i Sundsvall måndag – torsdag. Efter testkursen tar eleven tillsammans med arbetsgivaren ett aktivt beslut om fortsättning. Vi upprättar en individuell studieplan utifrån dina förutsättningar. 

Vi har regelbundna starter, det är möjligt att läsa i sin egen takt för att hitta sin väg till målet.

Våra utbildningar är upplagda på 1500 gymnasiepoäng. Den totala kostnaden blir 90 000 kr plus moms eller enligt vårt erbjudande, 85 000 kr plus moms om du bestämmer dig inom 14 dagar efter avslutad prova-på-kurs, Mekatronik 100 p.

Anmälningsblanketten med erbjudandet om reducerat pris på den första kursen hittar du här (öppnas i ny flik). Fyll i den digitalt och maila till elskola@teknikutbildarna.se.