Utbildningsportalen

Med Teknikutbildarnas utbildningsportal är det enkelt att utbilda era medarbetare. En portal med webbkurser anpassade för er verksamhet – er Akademi

Teknikutbildarnas utbildningsportal, TU-Academy, är i grund och botten ett verktyg för att säkerställa att er personal har rätt kompetens. Ni kan fylla er portal med de kurser ni behöver från vår katalog, ni kan överföra era egna utbildningar eller nya utbildningar som vi utvecklar tillsammans, anpassade till er verksamhet. Till TU-Academy hör ett administrationskonto där ni kan följa deltagarnas framsteg för att säkerställa genomförda utbildningar.

Teknik

Utbildningsportalen TU-Academy är en molnbaserad tjänst och kräver inget serverutrymme eller teknisk lösning från er annat än tillgång till dator, telefon eller surfplatta. TU-Academy är ett flexibelt verktyg som kan anpassas efter era behov oavsett om det gäller portalens utseende, innehåll eller sättet ni vill registrera deltagare på.

Användningsområden för er utbildningsportal

TU-Academy kan användas för att samla viktiga kurser, interna säkerhetsinstruktioner och rutiner. Det ger en samlad bild av kompetensnivån och säkrar att ställda krav är uppfyllda. Nyanställda, entreprenörer och säsongspersonal blir snabbt uppdaterade gällande aktuella rutiner och regler inom verksamheten.

Vill du veta mer? Använd kontaktformuläret nedan