Referenser kundföretag

ola_nordberg_blogg_litenVår samarbetspartner utbildning.se har pratat med vår gamle kursdeltagare Ola Nordberg. Ola Läste Allmän behörighet i Sundsvall och arbetar idag som elarbetsledare hos Boliden Mineal i Renströmsgruvan. I den här intervjun kan du läsa vad Ola tyckte om utbildningen – och vad han tror att den kan leda till i framtiden.
Läs Ola Nordberg, Elarbetsledare, Boliden mineral, berättar om utbildningen Allmän behörighet

ErikFortumHeatR

– I Modernt Underhåll gick vi igenom olika riskanalysmetodiker, vilket är en viktig del av vårt dagliga arbete, speciellt vid djupare punktinsatser. Kursen gav även bra underlag för att utveckla enhetliga felsökningsmetoder. Tack vare Teknikutbildarna är jag numera certifierad underhållsexpert, eller som det heter på engelska; European Expert in Maintenance Management.

Erik Dahlén, O&M Business Development Fortum Heat, om utbildningen Modernt Underhåll

 

AndreasOKGR

– Jag tänker så här; ska man leda och styra underhåll mot en hittills ouppnådd nivå så är denna utbildning en nödvändig grund att ha med sig.

Jag kan nu formulera visioner och strategier samt sätta mål för att effektivisera verksamheten och samtidigt öka säkerheten. Nu tänker vi efter före!

Andreas Hagman, Underhållschef OKG, om utbildningen Modernt Underhåll

 

MatsAarhusKarlshamnR

– Jag ser redan effekter av de praktiska tillämpningar vi gjort utifrån kursens innehåll. Arbetet löper på smidigare och de metoder och verktyg som vi
gick igenom i utbildningen fungerar verkligen i praktiken. Vi ser tydligt att med ett modernt underhåll kommer öka lönsamheten i vår verksamhet eftersom förutsättningarna för att reducera stopp och störningar ökar avsevärt.

Mats Karlsson, Underhållschef Aarhus-Karlshamn, om utbildningen Modernt Underhåll