Låt oss bli din utbildningspartner

På Teknikutbildarna nöjer vi oss inte med att utbilda och hålla kurser. Vi vill vara en naturlig utbildningspartner för dig när du vill höja din kompetensnivå. Med oss kan du utveckla, förändra och komplettera den kunskap du redan har. Vi vill visa hur du kan dra nytta av oss, vi vill visa att du kan lita på att Teknikutbildarna levererar.

Teknikutbildarna erbjuder företagsförlagda kurser och utbildningar inom elsäkerhet, underhåll, produktion och arbetsmiljö. I kurskatalogen finns både lärarledda och webbaserade kurser. Vi har en lång erfarenhet av teknisk utbildning och anpassar både utbud och kursinnehåll till individens eller hela företagets behov.

Effektiv pedagogik – mixa och matcha

Teknikutbildarna erbjuder ett varierat utbildningsbibliotek med fler än 100 webbkurser. Vi har lagt stor vikt vid utvecklingen av utbildningar och kurser med stöd av branschexperter.

Det pedagogiska upplägget handlar om smarta, flexibla och tidsbesparande studievägar – en webbkurs kan varvas med en lärarledd klass. Med stöd av en webbkurs blir en elev bättre rustad inför den lärarledda delen i utbildningen. Våra virtuella klassrum är öppna dygnet runt. Studiematerialet är alltid tillgängligt – när du är uppkopplad.

Välj utbildningsmetod eller kombinera:

  • Lärarledda kurser
  • Webbkurser
  • Företagsanpassade kurser

Lärportaler

Vi har utvecklat en integrerad systemlösning för våra kurser. Systemlösningen är ett sätt att enkelt administrera deltagare, kurs och resultat. Systemet håller även reda på resultat historisk, vilket förenklar och säkerställer att en elev enbart behöver studera ny kunskap. I praktiken innebär det att det blir en individuell och effektiv lösning för alla, smart, tidsbesparande och flexibelt.

Konsult och Service

Våra erfarna konsulter har många yrkesverksamma år bakom sig. I kombination med vårt pedagogiska upplägg, håller vi alltid hög leverans på våra kurser och utbildningar. Vi erbjuder stöd och hjälp att skapa en smidig utbildningsplattform för hela företaget. Genom våra tekniska hjälpmedel kan alla anställda uppnå det bästa resultatet.

Undervisningen blir mer effektiv med digitala hjälpmedel och eleven kan själv ta större ansvar för sina studier. Uppföljning och studieresultat samlas under ett tak. Vi erbjuder workshops för att säkerställa att utbildningsinsatser är smarta och effektiva. Vi brinner för kunskap och de bästa lösningarna – på dina villkor.

Välkommen till Teknikutbildarna!

Vill du veta mer? Använd kontaktformuläret nedan