Nyhetsarkiv

Teknikutbildarna flyttar inom Sundsvall

Från och med årsskiftet har vi bytt adress i Sundsvall, vi lämnar Sidsjön för Norra kajen, närmare bestämt: Heffnersvägen 22

Publicerad – december 12, 2017

Ett Auktoriserat Utbildningsföretag

Teknikutbildarna kan numera titulera sig Auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega – Utbildningsföretagen, vår nya branschorganisation. . I och med att Almega – Utbildningsföretagen har slagits…

Publicerad – december 12, 2017

utbildning fastighet

Förnya ESA med våra webbkurser

Enligt branschkraven ska en utbildning i ESA repeteras var tredje år. Teknikutbildarna kan erbjuda ett smidigare sätt att läsa din repetitionsutbildning, istället för att spendera en dag på en lärarledd utbildning kan du nu läsa ESA online, när du vill och var du vill.

Publicerad – november 01, 2016

utbildning fastighet

Brist på installationselektriker

Förra veckan presenterade Arbetsförmedlingen sin halvårsprognos om framtida bristyrken – ”Var finns jobben?”. Rapporten visar att framtiden ger goda möjligheter att få jobb för…

Publicerad – juli 05, 2016

Performiq söker elektronikmontör

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag. De har kontaktat oss för att se om vi har tidigare elever som är intresserade av en tjänst som elektronikmontör i Malmö.

Publicerad – juni 22, 2016

utbildning fastighet

Nu finns ESA online

Nu finns ESA online för dig som behöver läsa ESA Tillträde eller ESA Vattenvägar. Teknikutbildarna har tagit fram två webbkurser så att du verkligen ska kunna läsa på dina villkor.

Publicerad – juni 08, 2016

Utökade arbetsuppgifter för certifierade mätarmontörer

Teknikrådet inom Energiföretagen Sverige rekommenderar att medlemsföretag ställer krav på att certifierade mätarmontörer även ska kunna hantera energimätare, senast från 1 juni 2017, eftersom fördelarna är mycket stora, både för kunder och fjärrvärmeföretag.

Publicerad – maj 30, 2016

Teknikutbildarna i Umeå

Välkommen till Euro Expo IndustriMässa på Nolia Konferens i Umeå, den 25-26 maj, kl. 9-17.

Publicerad – maj 02, 2016

Lokreparatörer till Midwaggon i Ånge

Midwaggon i Ånge har kontakta Teknikutbildarna i sin jakt på ny kompetens. Främst riktar sig annonsen till våra elever som läst till automationstekniker eller snart är klara med sin utbildning.

Publicerad – april 22, 2016