Vi söker lärare

Är du duktig på Elkraft eller Automation? Har du den kompetens vi söker?  

Teknikutbildarna går in i en ny tillväxtfas. Som en del av Trainor Group kommer vi att sätta en ny standard för säkerhetsutbildningar i Europa. Följ med på vår spännande resa! Vi söker dig som är erfaren inom el-branschen och lockas av en nyckelroll. Är du nyfiken och gillar tanken på att arbetsplatsen inte alltid är på samma geografiska plats och du får resa ibland, då är det här tjänsten för dig. 

Skötsel av elektriska anläggningar

Vi söker dig som idag jobbar med el eller automation i någon roll. Du kanske jobbar i en industri, i ett konsultföretag, i ett elinstallationsföretag eller hos någon leverantör av automationsutrustning och är intresserad av att dela din kunskap. 

Vem är du? 
Hos oss sätter vi stort värde på utveckling. Som lärare hos oss måste du kunna planera och driva kurser självständigt och i grupp. Att du som person är engagerad, tydlig, strukturerad och flexibel är en förutsättning för att lyckas med jobbet.

Om du är den vi söker känner du igen dig i det här? 

  • en utbildning inom el från t.ex. 4 årig teknisk linje, högskola, YH etc.  
  • en bred erfarenhet från verksamhet med el, industri, energibranschen, fastighet eller annat 
  • varit handledare åt lärlingar och praktikanter 
  • stort intresse av teknik och intresserad av nyheter 
  • god förmåga att uttrycka mig både i tal och skrift 
  • en nyfikenhet på andra uppgifter än jag har idag 
  • ett kontaktnät inom branschen (elbranschen, energisektorn, industrin etc.)

Meriter  
Har du yrkeslärarutbildning eller högskolestudier inom yrkesområdet är det meriterande men inget krav. Vi ser det också som meriterande om du har erfarenhet från elinstallationer, PLC-programmering (Siemens-Mitsubishi) och mät- och reglerteknik inom industri och eller fastighetsautomation 
 
Intresserad? 
Hos oss får du en bra, utvecklande och social miljö, konkurrenskraftiga förutsättningar, goda möjligheter till personlig utveckling och möjlighet att arbeta med stora aktörer i branschen. 
Vill du vara med på vår tillväxtresa? Välkommen med din ansökan. 
 
Kontakt: karl.rehnberg@teknikutbildarna.se 
Tel; 070-230 67 20