Digital / instructional designer (Webbutbildning)

Som en del av Trainor Group är Teknikutbildarna i en tillväxtfas, företaget stärker inte enbart positionen som Skandinaviens ledande leverantör av säkerhetsutbildningar utan kommer även sätta en ny standard för säkerhetsutbildning. Vi behöver bli flera. Följ med på vår spännande resa!

Är du en person som vill göra avtryck och göra skillnad inom e-learningbranschen? Med hjälp av 3D, film och berättartekniker kan du vara med och skapa den bästa webbutbildningen idag och framåt. Är du vår nya medarbetare som ska lyfta våra webbutbildningar – som riktar sig till medarbetare inom el, bygg- och teknikbranscher – för att bli marknadens bästa och mest efterfrågade? Kul! Då ska du läsa vidare.

Vill du utvecklas med oss?

Vårt e-learningsteam arbetar i nära samarbete med våra kollegor i Norge. Du kommer att designa, producera och leverera webbkurser utifrån ett manus. Underlaget är skrivet av ämnesexperter och den färdiga produktionen ska beröra kursdeltagaren på flera sätt; Med våra webbutbildningar vill vi förmedla en realistisk miljö och ge en lärandeupplevelse som skapar en känsla av att vilja lära sig mer.

Vem är du?

Vi tror att du är nyfiken och engagerad, med intresse för nya programvaror och du har lätt för att lära dig nytt. Våra kurser byggs i olika författarverktyg, som vi kan lära dig att hantera om du har vana från likvärdig miljö. Vår produktion sker idag i Unreal Engine, After Effects och Premiere, men vi använder även Articulate 360. Om du dessutom känner dig hemma i en ljud-och filmstudio, är det också en kompetens som vi söker till vårt team. 

Du kan:

  • Levandegöra en berättelse med ljud och bild 
  • Fånga fakta som omvandlas till en realistisk animerad värld
  • Arbeta effektivt med tydliga tidsramar 
  • Arbeta i team, men samtidigt självständigt när så behövs
  • Möta både ämnesexperter och webbkursdeltagare 

Att jobba hos oss

Gemensamt för oss som jobbar på Trainor är att vi vill bidra till en positiv, trygg och säker utveckling på arbetsplatsen, vi vill också trivas och ha roligt när vi jobbar. Vi erbjuder en rad förmåner som anställd hos oss; flexibla arbetstider, friskvårdsbidrag, kollektivavtal med avtalade regler för pension och försäkring. Under sommarhalvåret har vi även förkortad arbetstid.

Delar du våra värderingar?

Våra värdeord; Modig, samarbetsvillig och nyfiken är något vi alltid har med oss, oavsett vilken roll vi har i företaget eller vem vi möter. Vår mission är att rädda liv och skydda värden genom en ökad kunskap och medvetenheten om säkerhet och det gör vi genom att sätta en helt ny standard för säkerhetsutbildningar.

Var finns du?

Vi har kontor i Sundsvall, Gävle, Stockholm och Nyköping, men har hela Sverige som arbetsplats. I nuläget behöver våra nya medarbetare vara stationerade i Sundsvall och fortsätta vårt goda samarbete med våra kollegor i Norge.

Låter det intressant?

Skriv några rader om dig själv och bifoga cv. Skicka din ansökan snarast, eller senast 15 januari, till rekryterande teamleadare Marie Hallén, marie.hallen@teknikutbildarna.se, eller ring 010-122 18 18

Du kan även kontakta vår VD Jens Albrektsson Jens.Albrektsson@teknikutbildarna.se.

Som ett av Sveriges ledande utbildningsföretag, erbjuder Teknikutbildarna ett brett utbud av kurser och utbildningar inom elsäkerhet och arbetsmiljö. I kurskatalogen finns lärarledda, livesända och webbaserade kurser, men även företagsanpassade lösningar. I företagets elektrikerskola, utbildas mer än 400 elever varje år utifrån ett teoretiskt och praktiskt upplägg.

Med drygt 30 anställda omsätter vi ca 42 miljoner kr och har kontor i Sundsvall, Gävle, Stockholm och Nyköping.

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.