Administratör till elektrikerskolan

Är du en strukturerad person som trivs att arbeta med service, samordning och trivs med mycket kontakt med människor?

Vi erbjuder dig en ansvarsfull roll där du blir vår nyckelperson för administration och samordning av Teknikutbildarnas elektrikerskola. Tjänsten innehas idag av Anne-Margreth som går i pension under 2018.

Som Administratör i vår elektrikerskola är du ansvarig för planering av skolans verksamhet. Du hanterar kurser och registrerar elever i våra system och upprättar studieplaneringar för våra elever. Du kommer också att följa upp elevernas studieresultat och rapportera betyg och frånvaro i vårt system eller i kundens egna system. Du ansvarar för anbudsförfrågningar och upprättar alla avtal med kommuner och vuxenutbildningen.

Vi söker dig med erfarenhet av administration i en serviceinriktad funktion med mycket kundkontakter. Kontakt med kund sker ofta via mail och telefon. Du har vana att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och kan tänka proaktivt. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att skriva avtal, LOU och grundläggande kunskaper inom ekonomi.

Som person är du självgående, kreativ och innovativ. Du tar initiativ till förbättringar och använder din kreativitet för att definiera förbättringsområden och hitta lösningar för att effektivisera och höja kvalitén i verksamheten. Andra egenskaper som vi värdesätter är att du är ansvarstagande, noggrann, strukturerad, kvalitetsmedveten. Du trivs och utvecklas i ett positivt arbetsklimat där du vill bidra till utveckling av helheten. Du har också ett genuint intresse för fortbildning och människors individuella utveckling.

Du har en gymnasieutbildning i grunden, meriterande med fortsatta studier, gärna inom ekonomi eller Studie- och yrkesvägledarprogrammet. Vi förutsätter att du är en erfaren dataanvändare med mycket goda kunskaper i program inom MS Office. Du behärskar svenska flytande och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning
Ort: Sundsvall
Tillträde: våren 2018
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.
Din ansökan skickar du till: anna.lundback@teknikutbildarna.se
Då urval pågår löpande ber vi dig att skicka in ansökan omgående, dock senast den 31 oktober 2017.

Kontaktpersoner

Rekryterande chef: Anna Lundbäck, anna.lundback@teknikutbildarna.se
Administratör i dag: Anne-Margreth Escamilla, anne-margreth@teknikutbildarna.se