Livesända föreläsningar

I samband med att arbetsmarknaden förändras får även sättet vi utbildar den på anpassa sig. Därför utökar vi vårt utbud med Livesända föreläsningar på flera av våra kurser.

Vid livesända föreläsningar kan varje deltagare medverka från den plats de befinner sig på, det enda som behövs är internettillgång.

Våra livesändningar kan anpassas för både för öppna kurstillfällen såväl som företagsanpassade kurser och utbildningar.

Excelutbildning

Livesänd utbildning – Så går det till
En vecka innan föreläsningen kommer ett mail med information om hålltider så som lunch och fika. 15 minuter innan utbildningens start får du en länk via mail. Via länken laddas programmet Zoom automatisk ned via din webbläsareDu kan genomföra föreläsningen på din dator, läsplatta eller mobil, det enda kravet är att ditt internet ska klara av en nedhastighet på 10 MB/s.

Under föreläsningen kan deltagarna ställa frågor direkt eller via chatten beroende på utbildarens upplägg. Om utbildningen innehåller ett prov får deltagarna en kod efter avslutad föreläsning så att de kan genomföra det i vår portal, TU-Academy. Till vissa livesända föreläsningar hör även webbkurser, de får deltagaren tillgång till snart efter beställningen.

Utbildningar med livesändning

Har du frågor gällande tekniken? Be om att få prata med vår support: 010-122 18 00

  • Vid frågor gällande kursen, andra kursdatum eller företagsförlagd kurs.