Line

Certifierad Underhållstekniker

Den här utbildningen lägger grunden för underhållstekniker att bli certifierad specialist som underhållstekniker (European Maintenance Technician Specialist) enligt EFNMS. Du läser först vår utbildning Modernt Underhåll för tekniker och förbereds sedan inför den certifierande tentamen som anordnas av riksorganisationen Svenskt Underhåll och EFNMS.

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig som arbetar taktiskt eller strategiskt med underhåll och driftsäkerhet. Exempelvis underhållstekniker, beredare, planerare eller arbetsledare.

Förkunskaper

Erfarenhet av underhållsarbete

I utbildningspaketet Certifierad Underhållstekniker ingår vår underhållsutbildning Modernt Underhåll för Tekniker samt en preparandkurs med webbaserat valideringsstöd inför den tentamen som slutligen ger ditt certifikat. Utbildningen är perfekt för dig som är underhållstekniker, beredare, planerare eller arbetsledare.

Fördelar med att bli underhållstekniker

På det personliga planet får du verifierat att din underhållskunskap möter europeisk standard, vilket också gör dig attraktiv på arbetsmarknaden. Även företaget tjänar på att ha certifierade underhållstekniker eftersom det garanteras personal som förstår underhållsmetoder och driftsäkerhet.

Kurstyp

Öppna utbildningar

Kurslängd

10 dagar

Kursmoment

Modernt Underhåll för Tekniker

Vår omfattande underhållsutbildning består av åtta lärarledda kursdagar kombinerat med webbkurser som deltagaren läser på distans.

Preparandutbildning inför EFNMS certifiering inom underhåll

Under två dagar repeterar vi vad vi gått igenom under utbildningen Modernt Underhåll samt förbereder deltagarna för den kommande tentamen genom diskussion och räkneuppgifter.

Validering

Ett webbaserat verktyg för validering som hjälper er mäta era kunskaper inom underhåll. Verktyget är även mycket effektivt för att mäta status inför EFNMS-certifieringen och se vilka områden som behöver finslipning.

Mål

Att deltagaren klarar tentamen för att blir Certifierad Underhållstekniker enligt EFNMS.

Genomförande

Kurserna genomförs i våra lokaler eller på plats hos kunden.

Kontakt
Hans Sjölinder
010-122 18 31
hans.sjolinder@teknikutbildarna.se
Katarina Jonsson Ögren
010-122 18 22
katarina@teknikutbildarna.se

Jag vill veta mer. Kontakta mig.

  • Vid frågor gällande kursen, andra kursdatum eller företagsförlagd kurs.
Certifierad Underhållstekniker

Kontakta oss för bokning:

Relaterade kurser