Projektledning

Vi erbjuder flera kurser inom projektledning. Från kortare fortbildningar till längre heltäckande utbildningar. Från Introduktion till agila metoder till IPMA-certifiering.

Agil kravhantering

Projekt med agila metoder blir allt vanligare. Men hur fungerar kravprocessen? Här får du lära dig metoder som säkerställer att rätt system och lösningar tas fram.

Läs mer
Kurslängd: 1 dag

Att leda och driva agila projekt

Steg 1: Introduktion till agila metoder Steg 2: Att leda och driva agila projekt Detta är steg 2 i vårt utbildningspaket för agila metoder Kursen kan även läsas enskilt.

Läs mer
Kurslängd: 2 dagar

Effektiva Projekt – kurs i projektledning

Webbkurs i projektledning. För att driva ett projekt krävs kunskap, engagemang, erfarenhet och förmåga att fatta snabba beslut. Bli bättre på projektledning med hjälp av vår webbkurs Effektiva projekt.

3 400 :-

  Läs mer & boka
Kurslängd: 1 dag

Grundläggande projektarbete

Denna utbildning ger grundläggande kunskaper och färdigheter i hur effektivt projektarbete bedrivs. Att med teori och praktik få träna på olika moment inom projektstyrning och få tid till reflektion och eget arbete. Du får en verktygslåda som stöd i dina projekt.

Läs mer
Kurslängd: 2 dagar

Introduktion till agila metoder

Det agila synsättet vinner anhängare inom systemutvecklingsområdet. Allt fler systemutvecklingsprojekt genomförs enligt agila metoder som t.ex Scrum. Steg 1: Introduktion till agila metoder Steg 2: Att leda och driva agila projekt Detta är steg 1 i vårt utbildningspaket för agila metoder Kursen kan även läsas enskilt.

Läs mer
Kurslängd: 1 dag

Projektledarskap

En projektutbildning med fokus på ledarskap och projektmetodik.

Läs mer
Kurslängd: 6 dagar

Projektledarträning

Som projektledare gäller det att snabbt få olika kategorier av människor som kanske inte har arbetat ihop tidigare att arbeta effektivt tillsammans mot ett gemensamt mål.

Läs mer
Kurslängd: 2 dagar

Projektledning

Projektledaren har ett mycket tydligt mål. Målet ska nås på begränsad tid med begränsade resurser utan att ge avkall på kvalitén och att man når sitt mål.

Läs mer
Kurslängd: 1 dag

Projektstyrning – teknik & metoder

En intensiv tredagarkurs som riktar sig till dig som ska leda ett projekt eller till dig som ska ingå i ett projekt som deltagare.

Läs mer
Kurslängd: 3 dagar

Utvecklingsprogram för projektledare – din väg till IPMA-certifiering

Detta utvecklingsprogram gör dig till en fullfjädrad projektledare som kan projektledningens alla moment, framgångsfaktorer och vet hur man tar sig an komplexa projekt.

Läs mer
Kurslängd: 11 dagar