IT

Under IT samlar vi våra utbildningar i MS Office-paketet. Från grundläggande till avancerad excel. Vi erbjuder även kurser i Word, powerpoint och MS Project.

Bli effektiv med Outlook och OneNote

Den här utbildningen lär dig kombinera de två tidsbesparande verktygen – Outlook 2016 och OneNote 2016. Vi går igenom olika sätt du kan effektivisera din arbetsdag på.

Läs mer
Kurslängd: 1 dag

Excel 2016 Formler och funktioner

Kursen fokuserar på att få en förståelse för funktionsbiblioteket i Excel. Under kursen går man igenom och tittar på de olika kategorier som funktionerna delats in i. Kursens mål är att användaren av Excel skall få en kännedom över de verktyg som finns i funktionsbiblioteket.

Läs mer & boka
Kurslängd: 1 dag

Excel 2016 fördjupning

Excel 2016 fördjupning är lämplig för dig som redan arbetar i Excel och vill lära dig mer om hur du enkelt och effektivt hanterar olika kalkyler, listor och pivottabeller.

Läs mer
Kurslängd: 1 dag

Excel 2016 Listor och Pivottabeller

Kursen fokuserar på den del av Excel som är inriktad på statistik. Framförallt exporterade data från andra system som presenterar sina data i databasutseende. Kursens mål är att användaren av Excel, känner säkerhet av valet av rätt verktyg vid behandling.

Läs mer
Kurslängd: 1 dag

Excel 2016 Mallbyggare

Kursen fokuserar på att ge tips runt mallbyggande. Planering för ett enkelt handhavande av tänkta användare, skyddande av formler och funktioner samt hur man bygger in automatik i sina arbetsböcker.

Läs mer
Kurslängd: 1 dag

Excelutbildning – Excel 2016 grundkurs

Du som aldrig tidigare har arbetat i Excel 2016 får här lära dig hur du enkelt och effektivt hanterar kalkyler och tabeller.

Läs mer & boka
Kurslängd: 2 dagar

Introduktion till Office365

Office 365 är den nya förbättrade programserien från Microsoft. Den här utbildningen hjälper ditt företag att uttnyttja alla tilläggsprogram som syftar till att förenkla företagets kommunikation och samarbete.

Läs mer
Kurslängd: 1 dag

Lär dig bygga mallar i Word, Excel och Powerpoint

Den här utbildningen passar de företag som önskar jobba tydligare efter sin egna grafiska profil eller vill utbilda och fortbilda personalen i officepaketet.

Läs mer
Kurslängd: 1 dag

MS Project 2016 Grundkurs

Med MS Project 2016, eller Microsoft Project, får du ett bra verktyg för att planera och följa upp projekt. Kursen lär dig att hantera resurser, aktiviteter och budget. Vi går igenom hur du, både grafiskt och i text ser effekterna av förändringar i projekt och hur du kan skriva dina projektplaner.

Läs mer & boka
Kurslängd: 2 dagar

Powerpoint 2016 – Fördjupningskurs

En kurs för dig som vill få ut mer av Powerpoint, vässa dina presentationer och förstå hur den underliggande funktionaliteten och inställningarna styr dina presentationer.

Läs mer
Kurslängd: 1 dag

Security Awareness

Med vår Security Awareness utbildning tränas dina medarbetare så att de förstår vilka säkerhetsrisker som finns. Den hjälper er också att säkerställa en korrekt hantering av känslig och värdefull information. Alla medarbetare utbildas också i att följa gällande regelverk och procedurer.

Läs mer & boka
Kurslängd: 4 timmar

Word 2016 Grundkurs

En grundkurs som är lämplig för dig som vill lära dig hur du på ett enkelt och effektivt sätt skapar och hanterar brev och andra textdokument.

Läs mer & boka
Kurslängd: 2 dagar