Energi & fastighet

Vårt segment Energi och Fastighet siktar in sig på energieffektivisering och fastighetsunderhåll. Vår kurs för pannskötare ger förutsättningar för effektiv skötsel, våra kurser i energieffektivisering i fastigheter ger kunskaper i hur du klimatsmart energieffektiviserar utan att ge avkall på inomhusmiljö.

Certifierad mätarmontör

En certifierande kurs i samarbete med branschorganisationen Energiföretagen Sverige. Kursen Certifierad mätarmontör vänder sig till dig som vill få en djup kunskap i hur värme- och kylamätare fungerar i teorin och praktiken.

11 900 :-

Exkl. moms Läs mer & boka

Kursdatum: 25–26 april 2017, Linköping 9–10 maj 2017, Linköping 3–4 oktober 2017, Linköping

Kurslängd: 2 dagar

Energieffektivisering i fastigheter

Energieffektivisering – Tekniskt, ekonomiskt och miljömässigt helt rätt! Effektivisera era fastigheters energiförbrukning, utan att ge avkall på en sund inomhusmiljö. Att effektivisera fastigheters energiförbrukning,…

11 900 :-

Exkl. moms Läs mer
Kurslängd: 2 dagar

Pannskötare i praktiken

Vår kurs Pannskötare i praktiken ger förståelse för hur en väl fungerande pannanläggning verkligen ger resultat. Vi går bland annat igenom drift, energi och värmelära, skydd och säkerhet och olika typer av pannanläggningar.

16 500 :-

Exkl. moms Läs mer & boka

Kursdatum: 21–23 november 2017, Solna

Kurslängd: 3 dagar

Värmemätaren i praktiken

Den här kursen vänder sig till dig som både vill få insikt i hur värmemätare fungerar teoretiskt, men även få kunskap om praktiska moment som kalibrering i provbänk och felsökning.

11 900 :-

Exkl. moms Läs mer & boka

Kursdatum: 14–15 november 2017, Linköping

Kurslängd: 2 dagar

Ångteknik, webb

Hur fungerar det här med ånga – egentligen? Denna kurs ger dig en bra förståelse för ånga och dess funktion samt hur du kan påverka energi- och underhållskostnaderna och därigenom öka produktionen.

3 500 :-

Exkl. moms Läs mer & boka