Energi & fastighet

Vårt segment Energi och Fastighet siktar in sig på energieffektivisering och fastighetsunderhåll. Vår kurs för pannskötare ger förutsättningar för effektiv skötsel, våra kurser i energieffektivisering i fastigheter ger kunskaper i hur du klimatsmart energieffektiviserar utan att ge avkall på inomhusmiljö.

Certifierad mätarmontör

En certifierande kurs i samarbete med branschorganisationen Energiföretagen Sverige. Kursen Certifierad mätarmontör vänder sig till dig som vill få en djup kunskap i hur värme- och kylamätare fungerar i teorin och praktiken.

11 900 :-

  Läs mer & boka

Kursdatum:
24–25 april 2018, Linköping

Kurslängd: 2 dagar

Energieffektivisering i fastigheter

Energieffektivisering – Tekniskt, ekonomiskt och miljömässigt helt rätt! Effektivisera era fastigheters energiförbrukning, utan att ge avkall på en sund inomhusmiljö. Att effektivisera fastigheters energiförbrukning,…

Läs mer
Kurslängd: 2 dagar

Pannskötare i praktiken

Vår kurs Pannskötare i praktiken ger förståelse för hur en väl fungerande pannanläggning verkligen ger resultat. Vi går bland annat igenom drift, energi och värmelära, skydd och säkerhet och olika typer av pannanläggningar.

16 500 :-

  Läs mer & boka

Kursdatum:
5–7 december 2017, Eksjö

Kurslängd: 3 dagar

Värmemätaren i praktiken

Den här kursen vänder sig till dig som både vill få insikt i hur värmemätare fungerar teoretiskt, men även få kunskap om praktiska moment som kalibrering i provbänk och felsökning.

11 900 :-

  Läs mer
Kurslängd: 2 dagar