Gå en kurs

Teknikutbildarna har ett brett utbud av utbildningar och kurser. Basen finns i vår fokusering mot företag och organisationer som arbetar med teknik och där har vi en specialisering mot el, arbetsmiljö och teknik.

Inom el

så driver vi Sveriges största distansskola. Vi erbjuder elektrikerutbildning och för yrkesverksamma elektriker och har kurser inom PLC, säkerhet och föreskrifter. För de som vill få en egen behörighet så utbildar vi till Allmän behörighet. För alla andra verksamheter där det inte finns yrkesmän inom el utbildar vi inom olika föreskrifter och regler.

Inom underhåll

har vi lång erfarenhet och goda relationer med många stora industrier och energibolag. Vår utbildning Modernt underhåll leder fram till certifiering och har funnits i mer än 20 års tid. Vi har även en stor mängd specialistkurser inom smörjteknik, hydraulik, 5S, Lean etc.

Inom arbetsmiljö

hjälper vi ditt företag att hitta metoder för att hantera lagar, föreskrifter och förordningar så att det blir en naturlig del av verksamheten. I takt med att vi har vuxit har vi fått ökat förtroende att paketera även andra utbildningar i våra smarta och smidiga system. Tillsammans med samarbetspartners utbildar vi kranförare, konstruktörer i mätteknik och ritningsläsning, fastighetstekniker energi och grundläggande fastighetsteknik, projektgrupper i excel och projektledning, medarbetarsamtal, ledarskap.

Inom portaler

hjälper vi våra kunder att samla sina kurser och certifikat i smarta utbildningsportaler. Vi kompletterar vår egen portfölj på webbkurser med att utveckla skräddarsydda kurser. Hela vårt kursutbud finns här. Webshopen fylls ideligen på med nya spännande utbildningar, kurser och konsulttjänster. Hittar du inte det du söker, tveka inte att kontakta oss.

Vi utbildar på era villkor!