Mark och Anläggning

Arbetar du inom Mark och anläggning? Då kan den här sidan vara något för dig!
Här har vi samlat utbildningar som vi av erfarenhet vet att din bransch vill läsa – och i vissa fall behöver läsa. Gå igenom listan och se om det finns någon utbildning som passar dig. Har du frågor eller vill beställa en företagsförlagd utbildning? Använd kontaktformuläret längst ned på den berörda kursens sida så kontaktar vi dig så fort vi kan.

Arbetsmiljö för chefer webb

Webbkurs om arbetsmiljö riktad till dig som chef och arbetsmiljöansvarig. Som arbetsgivare har du det huvudsakliga ansvaret för arbetsmiljön. Du ska inte bara minimera riskerna för olyckor, utan även ansvara för arbetstagarens fysiska hälsa och välmående.

Läs mer & boka
Kurslängd: 8 timmar

Byggarbetsmiljösamordnare BAS-P och BAS-U – Grund

En byggarbetsmiljösamordnare ska enligt lag alltid utses av byggherren. Som byggarbetsmiljösamordnare är du ansvarig för projekteringen (BAS-P) respektive utförandet (BAS-U) och ska kunna styrka din kompetens. Med vår utbildning får du de kunskaperna du behöver för att kunna vara BAS P och BAS U.

Kursdatum:
10 december 2019, Sundsvall 13 februari 2020, Solna 28 april 2020, Gävle + 1 till

Läs mer & boka
Kurslängd: 1 dag

Byggarbetsmiljösamordnare BAS-P och BAS-U – Två dagar

Teknikutbildarna erbjuder två endagskurser i Byggarbetsmiljösamordning på svenska. En grundläggande kurs och en fördjupningskurs.

Läs mer
Kurslängd: 2 dagar

EBR Kabelförläggning i mark

Den som medverkar vid arbeten med kabelförläggning ska ha lämplig utbildning enligt publikationen EBR Krav vid kabelförläggning.

Kursdatum:
5 november 2019, Sundsvall 12 december 2019, Gävle 25 mars 2020, Solna + 1 till

Läs mer & boka
Kurslängd: 1 dag

Entreprenadbesiktning grunder

I utbildningen i entreprenadbesiktning lär du dig hur om hur de allra flesta entreprenader mellan kommersiella parter upphandlas idag med något av de två övergripande standardavtalen som avtalsinnehåll.

Läs mer
Kurslängd: 1 dag

Entreprenadjuridik grunder

Det du som beställare, entreprenör eller projektledare behöver veta om entreprenadjuridik. Kursen behandlar branschens standardavtal AB 04 och ABT 06. Dessutom ger den en grundläggande förståelse för de regelverk som styr parternas avtal inom entreprenadområdet.

Kursdatum:
7 november 2019, Solna

Läs mer & boka
Kurslängd: 1 dag

ESA Instruerad person: 17

En utbildning för dig som ska arbeta där elfara finns men ska inte utföra elektrisk arbete.

Kursdatum:
10 december 2019, Solna 24 mars 2020, Solna 28 april 2020, Sundsvall + 0 till

Läs mer & boka
Kurslängd: 1 dag

Instruerad person, webb

Vår kurs Instruerad person – repetition, webb behandlar elsäkerhetsanvisningarna och ersätter tidigare Tillträde repetition webb

Läs mer & boka
Kurslängd: 4 timmar