Line

Coronaviruset, covid-19

Till dig som är elev och kursdeltagare hos oss på Teknikutbildarna vill vi vänligen be dig ta del av den information som finns att läsa hos Folkhälsomyndigheten gällande läget om Coronaviruset, covid-19 för att minska eventuell smittspridning.

Läs på Folkhälsomyndighetens hemsida, håll dig uppdaterad för vad du bör göra och kontakta vår kursadministration om du måste stanna hemma.

Telefon: 010-122 18 00
Mail: info@teknikutbildarna.se

Vi har ambitionen att genomföra alla planerade utbildningar. För att hålla bästa möjliga säkerhet är vi angelägna om att alla noga följer uppsatta regler. Vi kan dock komma att avvisa kursdeltagare som uppvisar symptom eller som i övrigt inte följer de riktlinjer som Folkhälsomyndigheten ger ut. Det gör vi för att så bra som möjligt skydda kursdeltagare och vår personal.

Självklart gäller även de allmänna hälsoråd som myndigheterna ger oss, till exempel att tvätta händerna ofta, nysa i armvecket och undvika att ta sig i ansiktet.

Är du elev på vår elektrikerskola i Sundsvall har studiestöd genom CSN – Läs vad som gäller vid eventuell frånvaro på www.csn.se. Tänk på att i mesta möjliga mån beställa avbokningsbara resor och boende i det fall det skulle bli plötsliga ändringar i din planering på grund av nya rekommendationer. Vi tar inget ansvar för extra kostnader som rör om- eller avbokningar för resor och logi.

Vi hoppas på din förståelse för informationen om coronaviruset och passar på att tacka för visad hänsyn. För information gällande avbokning eller ombokning, se våra Allmänna villkor.