Line

AFRY och Teknikutbildarna i samarbete

Tillsammans med AFRY har Teknikutbildarna glädjen att presentera vårt samarbete för att förstärka AFRYs partnernätverk. Genom kompetensutveckling växer vi tillsammans därför erbjuder vi utbildningar för AFRYs partners till ett förmånligt pris.

Vårt erbjudande

Genom att använda koden ”AFRY” i vår webbutik får ni 25% rabatt* på Teknikutbildarnas utbud av webbkurser och öppna utbildningar, både i digitala och fysiska klassrum. Teknikutbildarna erbjuder webbkurser inom flera olika områden så som Elsäkerhet, Teknik och Arbetsmiljö. Erbjudandet gäller beställningar gjorda fram till och med sista augusti.

*Erbjudandet går inte att kombinera med andra erbjudanden. Utbildningar inom kategorin Mätteknik ingår inte.

 

utbildning fastighet
Work environment for managers


Som ett av Sveriges ledande utbildningsföretag, erbjuder Teknikutbildarna ett brett utbud av kurser och utbildningar inom elsäkerhet, underhåll, produktion och arbetsmiljö. I kurskatalogen finns både lärarledda och webbaserade kurser, men även företagsanpassade lösningar. I företagets elektrikerskola, utbildas mer än 400 elever varje år utifrån ett teoretiskt och praktiskt upplägg. Läs mer om Teknikutbildarna här.

Teknikutbildarna – på dina villkor

AFRY och Teknikutbildarna har samarbetat under en längre tid, tillsammans har vi skapat ett gemensamt produktråd med syfte att identifiera nya framtida utbildningsbehov och nå ett gemensamt ökat kundvärde.

Målet med samarbetet är att tillsammans stärka AFRY Network, varje konsult och samarbetspartner . Vi tror på vidareutbildning under en period då det kan uppstå mer tillgänglig tid, inför återstart av inbromsade uppdrag eller uppstart av nya engagemang.

AFRY erbjuder kvalificerade tjänster och lösningar för industrins processer. Teknikutbildarna har lång erfarenhet av att paketera och genomföra utbildningar inom kompetensområden som teknik, arbetsmiljö och industri. Nu tar vi ett ytterligare ett steg och skapar en plattform för att kommunicera ut vårt gemensamma kursutbud. 

Webbkurser

Teknikutbildarna har utbildat Sveriges arbetskraft online i 15 år och har en ständigt växande katalog med webbkurser som vi bygger med vår egna produktionsavdelning och expertnätverk.

Du får tillgång till kursen under tre månader, och läser kursen på de tidpunkter som passar dig bäst. Kurserna går att läsa via dator, surfplatta eller mobiltelefon.

PowerPoint kurs
Excelutbildning

Livesända föreläsningar

Många ställer om sin verksamhet för att anpassas till den turbulenta situationen som råder i idag. Medarbetare arbetar i större utsträckning hemifrån och får, vill eller kan inte mötas ansikte mot ansikte längre.

Vid livesända föreläsningar kan varje deltagare medverka från den plats de befinner sig på, det enda som behövs är internettillgång. Våra livesändningar kan anpassas för både för öppna kurstillfällen såväl som företagsanpassade kurser och utbildningar.

Har du några frågor eller förslag på nya utbildningar? Använd formuläret nedan.