En semester eller hemester fylld av upplevelser, utflykter och kunskap!

Publicerad – juni 11, 2020

Alla städer i Sverige har något spännande att erbjuda oavsett om du bor i staden eller är på besök. I en stad finns alla lockelser såsom shopping, nattliv, museer, caféer och restauranger men också närhet till natur, parker och kultur. Med vårt sjörika land finns ofta närheten till vatten. Här tipsar vi om några aktiviteter – en kryssning, sightseeing, vandringsleder, kulturminnesmärken och joggingspår. Vad gillar du?

Njut av en båtutflykt
Gör en båtutflykt till fina smultronställen. Välj mellan guidade turer eller att ta en egen båt
och gör egna upptäcker och skapa nya äventyr.

Skapa en matupplevelse, upptäck nya restauranger
En ny restaurang kan innebära fantastiska rätter och nya upplevelser. Njut av musik, eller ta en middag eller prova ost och vin på med en riktig expert om möjligheten finns.

Jogga eller powerpromenera i grönskande områden
Joggning har blivit en av de populäraste träningsformerna och det är inte svårt att förstå – det kräver inga redskap eller avancerad utrustning, bara ett par bra skor! Det är också ett fantastiskt sätt att utforska en ny stad på, att se den i ett annorlunda ljus, du får då uppleva staden på ett utmanande och roligt sätt. Förena nytta med nöje!

Vandra i city-nära urskog
Passa på att vandra i en skog och upptäck insjöar och utsiktsplatser med vackra vyer. Sverige erbjuder en mängd vandringleder, de är många och av varierande längd och karaktär.

Lär dig något nytt!
Hos Teknikutbildarna hittar du över 50 webbkurser. Alla kurser är framtagna ihop med experter inom ämnen som arbetsmiljö, elsäkerhet, underhåll och teknik. Du får tillgång till kursen under tre månader, och läser kursen på de tidpunkter som passar dig bäst. Kurserna går att läsa via dator, surfplatta eller mobiltelefon. Efter genomförd kurs kan du spara ned ditt kursintyg som PDF, eller skriva ut det. Läs mer här

Lyssna på en podd och få ny kunskap
Hitta nya podcasts, följ och lyssna på de poddar du gillar mest, passa på när det är ett bra läge att ta en stund för dig själv. I vår podd Teknikutbildarkvarten erbjuder vi en serie poddar, där du kan lära dig något nytt eller bli nyfiken på ett ämne och vill lära dig mer, välkommen in och lyssna!

Trevlig sommar!