God jul och Gott nytt år

Publicerad – december 16, 2019

Julen närmar sig och med den även slutet för 2019. Med ett nytt år kommer även nya möjligheter. Ett nytt år är ett utmärkt tillfälle att skapa en bra start på det nya med en förbättrad färdighet eller ny kompetens. Prova en utbildning eller kurs online, det finns mycket att välja på det finns över 50 webbkurser på vår hemsida.

Vi har under året som gått fått förtroendet att hjälpa våra elever att hitta ny kompetens och med det har många dessutom gjort en förändrad karriärinriktning. Vi vill passa på att rikta ett stort tack till kunder, elever, samarbetspartners och medarbetare för ett fantastiskt år!

På Teknikutbildarnas gåva i år går till Läxhjälpen, Stiftelsen Läxhjälpen är en icke vinstdrivande stiftelse som bedriver ett riktat och resultatfokuserat läxhjälpsprogram för högstadieelever som riskerar att inte klara skolan, så att de når gymnasiebehörighet med självförtroende inför framtiden.

Teknikutbildarna ser vi varje dag vad kompetens och ett nytt lärande kan göra för den enskilde. Alla ska kunna klara sina studier, utvecklas och nå sin fulla potential,vi vet att det gör skillnad på riktigt. Med en gåva till Läxhjälpen kan vi skapa positiva sammanhang som stöttar elevers skolgång och därmed vara med att bidra till en bra start i livet för många.

Vi vill önska er alla en riktig God jul och ett Gott nytt år!