Dags för ett extra fint julerbjudande!

Publicerad – november 27, 2019

Julen är i antågande, en tid när vi alla är lite extra generösa – det vill vi också vara. Vi har tagit fram en rad trevliga erbjudanden, ett erbjudande för var dag fram till julafton. Vi kommer från den första december fram till julafton den 24 december presentera vår julkalender.

Håll utkik på våra sociala plattformar och ta del av erbjudanden och rabatter! Här har du chansen att fynda dig till en riktigt bra kurs. Varför inte ladda för ditt kommande år 2020 med en ny kompetens!

Psst..! Det är först till kvarn som gäller vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning då det är begränsat antal platser på de öppna kurstillfällena.

Erbjudanden och rabatter gäller endast aktuellt datum och nya bokningar – kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.