Black Friday!

Publicerad – november 19, 2019

Det är dags för Black Friday! 20 % rabatt på alla våra webbkurser 29/11.
Ange koden ”webb20” 29/11. Gäller alla bokningar.
Klicka här för att komma till våra webbkurser

Rabatten går inte att kombinera med andra erbjudanden.

Varför Black Friday?
Black Friday kommer ursprungligen från USA där fredagen efter Thanksgiving i årtionden har varit ett startskott för julhandeln. Butiker och kedjor har lockat med kraftigt prissänkta produkter och erbjudanden och köerna har varit långa utanför varuhusen. Denna fredag har blivit en så pass stor shoppingdag på andra sidan Atlanten att det är den absolut största shoppingdagen med en omsättning på omkring 50-60 miljarder på en enda dag för handeln.

När är Black Friday?

Black Friday infaller alltid dagen efter Thanksgiving vilket i sin tur alltid är fjärde torsdagen i november. Detta innebär att datumet varierar från år till år men alltid infaller någon gång mellan den 23 och 29 november.