Vi ses! Elmässan, Kista 16 – 17 oktober, monter L:01

Publicerad – september 25, 2019

Elmässan i Kista 16-17 oktober, vill verka för att vara en mässa i utveckling. Det handlar om att samla allt under ett tak som berör elbranschen. På mässan träffar du Teknikutbildarna och har möjlighet att ställa frågor om vårt breda utbud av kurser och utbildningar, inom el, elsäkerhet, underhåll, produktion och arbetsmiljö.

Det här är en mässa som ger ny kunskap, driver och bygger affärer. Vi ser fram emot att träffa dig i vår monter L:01 och diskutera hur och på vilket sätt Teknikutbildarna kan öka kunskap och kompetens för dig som är verksam i branschen.

Lär dig mer om Teknikutbildarnas smarta upplägg – smidigt, flexibelt och tidsbesparande, på dina villkor.

  • Ta del av Teknikutbildarnas kursutbud och nyheter
  • Branschen är samlad
  • Kostnadsfria spännande seminarieprogram
  • Entrén är HELT gratis

Vi är på plats, monter: L:01 – Välkommen!
Klicka här för Digital biljett_ElmässanSthlm_2019

Läs mer om Elmässan i Kista här: mässan