Elfack den 7-10 maj, Svenska mässan i Göteborg

Publicerad – april 09, 2019

Elfack är Nordens största mötesplats där hela el- och energibranschen visar nya produkter och lösningar. Här träffas 25 000 medverkande inom el- och energibranschen för att göra affärer, knyta kontakter, hitta nya lösningar, få inspiration och kunskapsutbyte.
Förändringskraft är ledordet för årets mässa, och tyngden ligger på att erbjuda inspiration och innovation, möjligheter till nätverkan och kompetensutbyte för att möjliggöra just den förflyttning du behöver.

Vi vill gärna träffa dig. Vi är bra på kunskapslyft och karriärförändring och vi kan ge dig inspiration till ett kompetenslyft eller det som du behöver i ditt yrkesliv.

Träffa oss i Monter: E00:11 – välkommen!

Svenska Mässan, Korsvägen Göteborg
Läs mer här: Elfack