Utbildningsmässa 4 april, Sandviken

Publicerad – mars 27, 2019

Den 4 april arrangerar Sandvikens Kommun en av de största arbets- och utbildningsmässorna i regionen, AOUM

På mässan kan besökare inspireras, vägledas och motiveras till studier eller ett nytt jobb. Mässan är till för att vägleda i en uppsjö av studier och karriärmöjligheter. Teknikutbildarna är på plats, vi ser fram emot att träffa dig och diskutera karriärmöjligheterna med vår Elektrikerskola.

Under mässan samlas vuxenutbildningar, folkhögskolor och högskolor, myndigheter och fackförbund från hela regionen under ett och samma tak. Under dagen erbjuds en mängd föreläsningar, aktiviteter och tävlingar. Välkommen att nätverka, prata och inspireras till studier och arbete. Fritt inträde och möjlighet att köpa kaffe, fika och lunch finns.
​​​​​​​
När: 4 april, kl. 9-17
Var: Göransson Arena i Sandviken
Hur: Fri parkering. Från Sandvikens resecentrum är det en promenad på cirka 20 minuter.
Närmaste busshållsplats ligger 200 meter från arenan.

läs mer här: Om AOUM