God jul och gott nytt år!

Publicerad – december 18, 2018

Julen närmar sig och med den även slutet för 2018. Med ett nytt år kommer även nya möjligheter, 2019 är ett utmärkt tillfälle för att skapa en bra start på nya året med en ny kompetens. Prova en utbildning eller kurs online, det finns mycket att välja på.

Vi har under året som gått fått förtroendet att hjälpa våra elever att hitta ny kompetens och med det har många dessutom gjort en förändrad karriärinriktning. Vi vill passa på att rikta ett stort tack till elever, samarbetspartners och medarbetare för ett fantastiskt år!

Teknikutbildarnas gåva i år går till Läxhjälpen, det är en icke-vinstdrivande stiftelse som med finansiering från näringslivet bedriver gratis, resultatfokuserad läxhjälp i områden där gymnasiebehörigheten är låg.

Kunskap är viktigt på många sätt. På Teknikutbildarna ser vi varje dag vad kompetens och ett nytt lärande kan göra för den enskilde. Alla ska kunna klara sina studier, utvecklas och nå sin fulla potential,vi vet att det gör skillnad på riktigt. Med en gåva till Läxhjälpen kan vi skapa positiva sammanhang som stöttar elevers skolgång och därmed vara med att bidra till en bra start i livet för många.

Vi vill önska er alla en riktig God jul och ett Gott nytt år!