Är det du? Vi söker förstärkning till säljteamet i Gävle

Publicerad – oktober 04, 2018

Är du en driven och strukturerad säljare som gillar att skapa och utveckla goda relationer? Är du lyhörd och har förmågan att läsa av kundens behov, sälja enstaka kursplatser så väl som mer komplexa utbildningslösningar och paketlösningar? Då ska du söka tjänsten som säljare hos Teknikutbildarna. Du erbjuds en ansvarsfull roll där du blir en viktig kugge i vårt säljteam.

Arbetet innebär att under eget ansvar genomföra säljprocessen via telefon där du presenterar Teknikutbildarnas produkter och upplägg. Det innebär att bearbeta såväl nya som befintliga företag från leads, kanaler, avtal och kampanjer. I din roll utarbetar du offerter och registrerar order i affärssystem. Vid mässor och event deltar du som representant för Teknikutbildarna samt även genomför kundbesök.

Du arbetar utifrån en säljbudget vilket innebär såväl planering som uppföljning av säljarbetet i samarbete med försäljningschef och övriga i säljteamet.

Vem är du?
Vi söker dig med flerårig erfarenhet av kvalificerat sälj- och marknadsbearbetning gentemot B2B. Det är meriterande om du har erfarenhet från försäljning av IT-lösningar. Du är resultatinriktad och målmedveten med god förmåga att bearbeta kunder, skapa affärer och göra avslut. Som person har du ett eget driv och gillar att jobba självständigt men även tillsammans med kollegor. Du är affärsmässig och mån om att alltid ge bästa möjliga service och kvalitet. Med en prestigelös och positiv inställning trivs du att jobba i ett högt tempo där initiativ och problemlösning värderas högt.

Din erfarenhet
Du har som lägst gymnasiekompetens, gärna kompletterat med utbildning inom försäljning. Vi förutsätter att du är en erfaren systemanvändare med mycket goda kunskaper i program inom MS Office samt något affärssystem. Du behärskar svenska flytande och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Du har även goda kunskaper i engelska.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning hos Teknikutbildarna (provanställning tillämpas), omfattning heltid måndag till fredag, dagtid med placering i Gävle.

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera i Sundsvall, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Petra Elf, 070-760 64 47. Din ansökan skickar du till: petra.elf(at)rutinera.se Då urval pågår löpande ber vi dig att skicka in den omgående, dock senast den 31 oktober 2018.

Välkommen med din ansökan!