Teknikutbildarna har skrivit ett sponsoravtal med Team Hasselborg, guldmedaljörerna från OS i Pyeongchang.

Publicerad – augusti 23, 2018

– Vi är både stolta och glada över att få vara med och stötta svensk curling. Vi kan se hur bra just Team Hasselborg matchar vårt företag och värdegrund. Idrotten speglar livet i stort, framgång och motgång – att få möjlighet att dela det med ett riktigt guldlag som Team Hasselborg kommer att bli riktigt roligt. Det här avtalet ger oss samtidigt en fin möjlighet att synas på ett positivt sätt tillsammans med ett härligt, fokuserat lag som verkar i en idrott som kräver både strategi och laganda, säger Lennart Bölin, VD på Teknikutbildarna.

Team Hasselborg ser fram emot ett evenemangsfyllt samarbete tillsammans med Teknikutbildarna. Avtalet är skrivet på 2 år med möjlighet till förlängning efter överenskommelse från båda parter.

Kontakt:
Lennart Bölin, VD – Teknikutbildarna i Norden AB
Mobil: +46(0)70 867 25 93
E-post: lennart.bolin@teknikutbildarna.se

Team Hasselborg
Sara McManus
Mobil: +46(0)70 445 16 44
E-post: sara.mcmanus@live.se
För större bild

Om Tekniktutbildarna i Norden AB

Som ett av Sveriges ledande utbildningsföretag, erbjuder Teknikutbildarna ett brett utbud av kurser och utbildningar inom elsäkerhet, underhåll, produktion och arbetsmiljö. I kurskatalogen finns både lärarledda och webbaserade kurser, men även företagsanpassade lösningar. I företagets elektrikerskola utbildas mer än 400 elever varje år utifrån ett teoretiskt och praktiskt upplägg.
www.teknikutbildarna.se

Om Team Hasselborg
Curlinglaget Team Hasselborg bildades så sent som 2015 men har under den korta perioden gjort en rekordartad resa med ett olympiskt guld 2018 som ett bevis för sin styrka – och detta som det yngsta laget någonsin. Under säsongen 2017/18 blev man även det första icke-kanadensiska lag att rankas som nummer 1 i världen. Laget satsar nu på sin idrott på heltid med sikte på nya framgångar och OS 2022 som huvudsakligt mål, men även på kommande världscups- och mästerskapstävlingar längs vägen. Genom den professionella heltidssatsningen har behovet av stabila långsiktiga företagspartners ökat, där detta samarbetsavtal är ett steg för att skapa goda förutsättningar för satsningen.