Förnya ditt certifikat i elsäkerhetsanvisningarna med våra webbkurser

Publicerad – november 01, 2016

Enligt branschkraven ska en utbildning i ESA repeteras var tredje år. Teknikutbildarna kan erbjuda ett smidigare sätt att läsa din repetitionsutbildning, istället för att spendera en dag på en lärarledd utbildning kan du nu läsa ESA online, när du vill och var du vill.

utbildning fastighetTeknikutbildarna arbetar ständigt på att förnya och förbättra vår utbildningskatalog, några av våra senaste tillskott är onlinekurser i elsäkerhetsanvisningarna, ESA 14, både på svenska och på engelska.

Den stora fördelen med att läsa en utbildning på webben är att du kan genomföra den helt på dina villkor. När du vill, och var du vill. Teknikutbildarnas webbkurser fungerar på flera enheter och du kan pausa och återuppta din utbildning när du behöver. Utbildningen måste alltså inte genomföras i en lång sittning så som en lärarledd heldagskurs.

Våra kurser avslutas med ett slutprov så att både personal och arbetsgivare får kvittens på anskaffad kunskap. En del uppdragsgivare kräver dock att du har gått ESA-14 Fackkunnig eller lärarledd utbildning så kontrollera med uppdragsgivaren vad som gäller i din situation.

Följ länken för att boka eller läsa mer om den utbildning du är intresserad av, eller använd kontaktformuläret längst ned på sidan för att komma i kontakt med oss.

Tillträde webb

Tillträde webb är för dig som ska göra icke elrelaterade arbeten på en elanläggning eller i närheten av anläggningens övriga spänningsförande delar.
Kurslängd:
4 timmar

2 300 :-

Exkl. moms
Läs mer

Läs mer om Tillträde webb här

Vattenvägar webb

Vattenvägar – Vattenkraftens säkerhetsanvisningar ger de kunskaper som krävs för arbete i och intill kraftstationers och vattenmagasins vattenvägar samt på eller invid rörliga anläggningsdelar.
Kurslängd:
4 timmar

2 900 :-

Exkl. moms
Läs mer

Läs mer om Vattenvägar webb här

Access, e-learning

Our e-learning module Access has been developed to fit instructed persons who need to do simpler electrical work in an electrical installation or who need to do work in the vicinity of live parts
Length:
4 hours

4 500 :-

Excluding VAT
Learn more

Learn more about Access e-learning here

Waterways, e-learning

ESA Waterways covers the safety provisions of the hydropower industry and has been developed to fit instructed persons who need to do work in the vicinity of waterways in hydropower stations and water reservoirs, and who need to do work on or in the vicinity of moveable and rotating installation parts.
Length:
4 hours

4 500 :-

Excluding VAT
Learn more

Learn more about ESA Waterways here

Kontaktformulär El

  • Vid frågor gällande kursen, andra kursdatum eller företagsförlagd kurs.